Wij bieden

Bonus / winstregeling
Lease auto
Dertiende maand

Onze recruiter

Koen Mathijssen

Over ons

Koenig en Bauer
Is een trotse fabrikant van industriële printers/codeersystemen. Kwaliteitsproducten die variabele informatie aanbrengen op producten en verpakkingen. Bijvoorbeeld houdbaarheidsdata op de verpakking van voedingsmiddelen, traceerbaarheidscodes op medische producten, opschrift op kabels en buizen of productcoderingen op auto onderdelen. De organisatie is opgericht in 1972 en het Duitse hoofdkantoor is gevestigd in Veitshöchheim. Koenig & Bauer Coding maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde Koenig & Bauer AG met wereldwijd meer dan 5000 medewerkers. Met een wereldwijd distributienetwerk en diverse dochterondernemingen in o.a. Benelux, China, Frankrijk, Zweden en Polen is Koenig & Bauer Coding toonaangevend in de markt.

Made in Germany
Koenig en Bauer Coding staat voor kwaliteit. Tot in het kleinste detail. Met eigen productontwikkeling, ontwerp, productie en service kan de organisatie iedere klant de perfecte oplossing bieden. Koenig & Bauer staat bekend om haar innovatieve, toekomstgerichte producten en technologie. Altijd ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en daarmee doen ze recht aan het label; Made in Germany! De producten van Koenig & Bauer vind je in vele industrieën, zoals de voedingsmiddelen- en drankindustrie, de farmaceutische industrie en technische markten zoals de automotive- en de kabel- en kunststof extrusie industrie.

Koenig & Bauer Coding Benelux
Is een 100% dochterbedrijf van Koenig & Bauer Coding GmbH. Vanuit het kantoor in Waddinxveen (NL) werkt een enthousiast en professioneel team van 8 personen dagelijks met veel plezier aan groei en blije klanten. Ook in België heeft Koenig & Bauer groeiambities. Omdat niet alleen verkoop, maar ook service en aftersales prioriteit hebben binnen de organisatie, zijn we op zoek naar een Belgische collega die verantwoordelijk wordt voor de verdere groei in omzet, naamsbekendheid en klanttevredenheid op de Belgische markt. Koenig & Bauer heeft al meerdere tevreden klanten in België en het groeipotentieel is enorm.



Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Binnen een week ontvang je van ons een reactie.
Eerste interview
Online kennismaking
Assessment
Gericht op jouw authentieke competenties en drijfveren.
Tweede interview
Kennismaking met Koenig en Bauer
Laatste selectiegesprek
Bij Koenig en Bauer in Nederland.